Droom je er al langer van om eens met een echt modelvliegtuig de lucht in te gaan, dan is dit een mooie eerste stap. In het MaakLokaal worden de vlieglessen gegeven op een Phoenix RC simulator door (professionele) ervaren modelvliegers- en bouwers. In de periode oktober-januari vinden de lessen plaats.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €6,50 (plusabonnement), €7,50 (basisabonnement), €8,50 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Leren-vliegen-in-de-bieb.08112023.html
Begindatum: 8 november 2023
Aanvangstijd: 16:00
Einddatum:
Eindtijd: 17:30

Na het behalen van het vliegbrevet “A Brevet motor FS Phoenix mode 1” kan aansluiting gezocht worden bij de Modelvliegclub Europoort in Barendrecht. De vliegleraren kunnen daar alles over vertellen.

Lesdata zijn:

les 1 – 25 oktober;
les 2 – 8 november;
les 3 – 22 november;
les 4 – 6 december;
les 5 – 20 december;
les 6 – 10 januari;

De lessen worden afgesloten door een examen op 20 januari. Voor deze cursus hoeven geen materialen te worden aangeschaft. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 6. Leeftijd is vanaf 14 jaar.

Hoeksch MaakLokaal

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Aanmelden

Voor deze cursus hoeven geen materialen te worden aangeschaft. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 6. Leeftijd is vanaf 14 jaar. Van de deelnemers wordt een serieuze interesse gevraagd. De kennismakingsles is gratis, graag wel vooraf aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Leren-vliegen-in-de-bieb.08112023.html

Comments are closed.