Je kan nu leren vliegen bij de bibliotheek! Modelvliegers- en bouwers leiden liefhebbers (14+) op voor het A-Brevet motor FS Phoenix mode 1 op basis van de KNVvL richtlijnen. De lessen worden afgesloten met een examen en daarmee wordt het eenvoudiger om een modelvliegbrevet te halen bij modelvliegclubs.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €38,50 (plusabonnement), €45,00 (basisabonnement) en €52,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/leren-vliegen-in-de-bieb.html
Begindatum: 1 februari 2023
Aanvangstijd: 16:00
Einddatum: 19 april 2023
Eindtijd:

Droom je er al langer van om ooit eens met een echt modelvliegtuig de lucht in te gaan? Dan is dit een mooie eerste stap en een prachtige kans. In het Hoeksch MaakLokaal worden de vlieglessen gegeven op een Phoenix RC simulator door professionele en ervaren modelvliegers- en bouwers uit de Hoeksche Waard.

In de periode februari tot april vinden de lessen plaats in de bibliotheek in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland, Waterstal 1. Na het behalen van het vliegbrevet “A Brevet motor FS Phoenix mode 1” kan aansluiting gezocht worden bij de Modelvliegclub Europoort in Barendrecht. De vliegleraren kunnen daar alles over vertellen.

Lesdata

Les 1 – 1 februari; les 2 – 15 februari; les 3 – 8 maart; les 4 – 22 maart; les 5 – 5 april; les 6 – 19 april (woensdagmiddag). Tijdstip 16:00 – 17:30. De cursus wordt afgesloten door een examen (datum nader te bepalen).

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande website. Kosten voor deze cursus bedragen €45,- met een biebpas, zonder biebpas €52,-, of met een plusabonnement €38,50. Voor deze cursus hoeven geen materialen te worden aangeschaft. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers. Leeftijd is vanaf 14 jaar. Van de deelnemers wordt een serieuze interesse gevraagd.

Aanmelden via de website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/leren-vliegen-in-de-bieb.html

Comments are closed.