Wie kent de grappige filmpjes van Pingu of Shaun the sheep niet? Deze filmpjes worden beeld voor beeld gefotografeerd om daarna als film te worden afgespeeld. Iedereen kan thuis een eigen studio beginnen met alle technieken die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Kinderen kunnen dit nu uitproberen!


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €4,20 (plusabonnement), €5,00 (basisabonnement), €6,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Numansdorp
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/maak-een-stopmotion-film-met-lego-0.html
Begindatum: 6 mei 2024
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Kinderen van 7 tot 12 jaar zijn van harte welkom voor het maken van een stopmotionfilm met LEGO. Deze leuke multimediamiddag is op maandag 6 mei op de campus in de bibliotheek van Numansdorp.

Bij een stopmotionfilm wordt een verhaal gemaakt van losse foto’s. De kinderen verzinnen een verhaal en bouwen dit met LEGO. Ze maken stap voor stap, foto voor foto, het verhaal af. Ze kunnen hierbij gebruik maken van de LEGO die aanwezig is. Tijdens deze activiteit leren kinderen nadenken over een verhaal, dit vervolgens uitbeelden door te bouwen en daarna aan elkaar te tonen.

Let op! Deze activiteit is op maandag 6 mei van 14:00 tot 16:00 uur op de campus in de bibliotheek van Numansdorp, Bernhardstraat 25, Numansdorp.

Aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/maak-een-stopmotion-film-met-lego-0.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/actueel/agenda

Comments are closed.