Kom alvast in stemming van de Kinderboekenweek met het thema “Bij mij thuis” en ga op 30 augustus aan de slag met het ontwerpen van je eigen huis. Deze workshop is een introductie in het 3D tekenen met TinkerCad.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 4,20 (plusabonnement), € 5,- (basisabonnement), € 6,- (niet leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Maak-je-eigen-3D-huis-in-TinkerCad.html
Begindatum: 30 augustus 2023
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Was het in werkelijkheid ook maar zo makkelijk een huis te maken als met de workshop “Teken je eigen huisje met TinkerCad”. En wie kan er nu geen huisje gebruiken? Maak nu zelf in het Hoeksch MaakLokaal een leuk collectors item. Deze workshop is een introductie in het 3D tekenen. Kleine eenvoudige modellen kunnen worden uitgeprint met de 3D printer. De 3D printer en nieuwe laptops zijn gesponsord door het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en VSB fonds.

Deze activiteit is voor kinderen van 8 tot ca. 14 jaar en vindt plaats op 30 augustus van 14:00-16:00 in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland. Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Maak-je-eigen-3D-huis-in-TinkerCad.html

Comments are closed.