Iedereen luistert weleens naar de radio en hoort daar het werk van beatmakers en producers. Achter elk liedje zit een heel team. Ben jij altijd al benieuwd hoe je een beat of track maakt en wat daarbij komt kijken? Kom dan op donderdag 2 maart naar de workshop ‘Maak je eigen beats’ bij de bibliotheek in Oud-Beijerland Centrum.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €4,20 – €6,00
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/maak-je-eigen-beats-.html
Begindatum: 2 maart 2023
Aanvangstijd: 19:00
Einddatum: 2 maart 2023
Eindtijd: 21:30

Muziek is een vast onderdeel geworden van het dagelijks leven. De zanger en rapper kennen wij meestal wel, maar het team dat nog meer meewerkt aan een liedje en de productie daarvan niet. Er komt namelijk heel wat kijken bij het maken van een liedje.

In de workshop ‘Maak je eigen beats’ gaan jongeren onder begeleiding van een geluidstechnicus aan de slag met het programma Ableton Live. Deelnemers maken kennis met het programma, hoe je een eigen beat maakt, muziektheorie en de verschillende instrumenten en tools die gebruikt worden om een track te maken.

‘Muziekproductie is leuk om te doen en je leert wat er komt kijken bij het maken van een track’ aldus Renaldo Vroon van de Bibliotheek Hoeksche Waard. ‘Deze skills kan je ook inzetten tijdens je studie of werk. Deelnemers gaan aan de slag en aan het eind kan de eigen track geüpload worden of meegenomen naar huis.’

De leeftijd voor deze activiteit is 13-23 jaar. Als je al werkt aan eigen muziek, kun je deze meenemen. Graag vooraf aanmelden via Bibliotheek Hoeksche Waard

Comments are closed.