Op zaterdag 13 april a.s. organiseert MaasMuziek voor de 5de keer “MaasMuziek meets …”. Dit jaar ontmoet het harmonieorkest van MaasMuziek het Klaaswaals Symfonisch Blaasorkest van Na Lang Streven uit Klaaswaal. Op het programma staan o.a. werken van Nuno Osório, Thierry Deleruyelle, Johan de Meij en Jan Van der Roost.

Het harmonieorkest van MaasMuziek staat dit concert onder leiding van Truus Migchielsen-Muizer. Truus heeft als interim-dirigent het harmonieorkest van MaasMuziek onder haar hoede genomen en zal na dit concert het stokje overdragen aan de pas aangestelde dirigent Paul Langerman, die na dit concert vast op de bok voor het orkest zal komen te staan. Ook het KSB heeft een nieuwe dirigent, maar al wel wat langer. Sinds het najaar vorig jaar is Niels Verbeek de muzikaal leider van dit orkest.

De entree voor “MAASMUZIEK MEETS NLS KLAASWAAL” is EUR7,50 en kaartjes zijn per e-mail concert@maasmuziek.nl en per telefoon 078-6763017 te bestellen. Ook zijn de kaartjes die avond aan de deur te verkrijgen.

Zaterdag 13 april 2024
Aanvang 19.45 uur (zaal open 19.00 uur)
Locatie Gereformeerde Kerk, Rembrandtstraat 1 Puttershoek

Comments are closed.