We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien met media, hoe doen ze dat? Liggend op de bank, of juist actief? Van ver weg, of dichtbij? Kortom, wat is de balans tussen bewegen en media? Tijdens de Media Ukkie Dagen van 24 t/m 31 maart wordt aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar door heel het land. Op 29 maart organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard een mediaproeverij ter gelegenheid van deze dagen.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €1,70 – €2,45
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/media-ukkie-dagen—mediaproeverij.html
Begindatum: 29 maart 2023
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum: 29 maart 2023
Eindtijd: 15:30

Ook de bieb geeft tips en adviezen aan opvoeders om kinderen in beweging te laten komen met media en hun balans te vinden en organiseren daarom de mediaproeverij voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Kom op 29 maart naar het Hoeksch MaakLokaal in Oud-Beijerland en ga samen met je kind aan de slag met de leukste robots en apps. Deze mooie robotsets zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds, VSB fonds en stichting Pica.

Noteer gauw deze datum woensdag 29 maart 14:00 uur. Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 2 tot 6 jaar. Aanmelden kan via de button op de website van bibliotheek Hoeksche Waard.

Comments are closed.