Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Begindatum: 15 april 2023
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 12:00

Twee broers en een staatgreep. De ene broer gaat naar Nederland en bouwt een nieuw leven op. De andere broer blijft in de revolte en betaalt uiteindelijk de hoogste prijs. Het verhaal van Iwan Mahadew in een notendop. Hij schreef een boek onder de titel: de tweesprong. Op zaterdag 15 april is hij in het Oude Raadhuis voor een Meet & Greet, hij signeert zijn boek en beantwoordt vragen.

Toegangsprijs: gratis

Overige informatie:

Een verhaal over keuzes die je leven bepalen. De lezer krijgt een kijkje in de keuken van de Surinaamse Krijgsmacht. Bekende namen, zoals Desi Bouterse en Roy Horb passeren de revue. Een bestaan waar Iwan Mahadew afstand van nam op een sleutelmoment. Hij vestigde zich in Nederland en gaf opnieuw vorm aan zijn leven. Hij maakte carrière, stichtte een gezin en kwam in Oud-Beijerland terecht. Daar bepaalde hij jarenlang het gezicht van de lokale politiek als gemeenteraadslid. Nu maakt Mahadew deel uit van de burgerraad in de gemeente Hoeksche Waard.

Hij schreef een boek over zijn twee levens: een leven voor de keuze en een leven na de keuze. Op 15 april is hij van 10.30 tot 12.00 uur in het Oude Raadhuis voor een Meet & Greet, om te praten met bezoekers, om zijn boek te presenteren en om te signeren. Iedereen is welkom om langs te komen. Ontmoet en begroet deze lokale bekendheid. Wie het boek van zijn hand meebrengt kan het laten signeren. Gewoon een praatje maken, vragen stellen of aanschuiven met een kopje koffie en iets lekkers kan ook.

Aanmelden

De toegang is gratis, maar wel aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/meet—greet-iwan-mahadew.html

Comments are closed.