Plaats: Tiengemeten
Locatie: Rien Poortvliet museum
Begindatum: 17 december 2022
Aanvangstijd: 11:00
Einddatum: 17 december 2022
Eindtijd:

Kabouterzolder geopend tijdens de Midwinterdag op Tiengemeten.
Op zaterdag 17 december de winter beleven op Tiengemeten! Natuurmonumenten organiseert diverse activiteiten en wandelingen door de natuur.
Die dag zijn ook het Rien Poortvliet Museum en het Landbouwmuseum geopend. In het Rien Poortvliet Museum kunnen vooral kinderen zich die dag vermaken. Op de kabouterzolder kan er naar harte lust gespeeld worden in kaboutersfeer en op de benedenverdieping kunnen de kinderen kiezen uit verschillende knutselwerkjes rond het thema kerst en winter. Voor elke leeftijdsgroep valt er iets te beleven.
Het hoofdgebouw is deze dag afgesloten, omdat de expositie van dit jaar verwijderd is om plaats te maken voor een nieuwe expositie met als thema “Rien’s Beestenboel”. Vanaf april volgend jaar is deze expositie te bewonderen.
In het bijgebouw kan wel gekeken worden naar dvd’s van het werk van Rien Poortvliet en geluisterd worden naar de toelichting die Rien er zelf bij geeft.
Het Landbouwmuseum geeft een beeld van de mechanische ontwikkeling in de landbouw door de jaren heen. Ook daar bent u van harte welkom.
Beide musea zijn deze dag gratis te bezoeken.

Toegangsprijs: € 0,00

Overige informatie:

Comments are closed.