Ssst dit stukje mogen moeders niet lezen! Voor iedereen die wanhopig op zoek is naar een persoonlijk cadeautje voor Moederdag heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een tip. In het MaakLokaal kunnen katoenen tasjes worden bedrukt met een zelfgemaakt ontwerp. Een leuk idee voor vader met zoon of dochter!


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €4,20 (plusabonnement), € 5,10 (basisabonnement), €6,00 (niet-leden) – inclusief 1 katoenen tasje
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/moederdagcadeau-maken-in-het-hoeksch-maaklokaal.13052023.html
Begindatum: 13 mei 2023
Aanvangstijd: 11:00
Einddatum:
Eindtijd: 12:30

Met het softwareprogramma Inkscape wordt een mooi ontwerp, spreuk of gezegde gemaakt. Dit ontwerp wordt uitgesneden met een vinylcutter. Met behulp van een heatpress kan een katoenen voorwerp, bijvoorbeeld een tasje, worden bedrukt met het eigen ontwerp. Let op: kleurenfoto’s kunnen niet worden gebruikt. Zelf een laptop meenemen is niet nodig, de nieuwe laptops zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds en VSB fonds.

Deze activiteit is voor ouder en/of kind vanaf 8 jaar en vindt plaats op vrijdag 12 mei van 14:30 tot 16:30 uur en op zaterdag 13 mei van 11:00 tot 12:30 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland. Wat zal moeder blij verrast zijn!

Kosten (inclusief 1 katoenen tasje) zijn €4,20 met een plusabonnement, € 5,10 met basisabonnement of €6,00 niet-leden. Zelf een katoenen kussensloop, T-shirt of iets anders meenemen mag ook. Aanmelden kan via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/moederdagcadeau-maken-in-het-hoeksch-maaklokaal.13052023.html

Comments are closed.