Plaats: ‘s-Gravendeel
Locatie: ’t Trefpunt in Dienstencentrum ’t Weegje
Begindatum: 2 februari 2018
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum: 2 februari 2018
Eindtijd: 11:00

Het Muziek Palet gaat in samenwerking met ASG ’s-Gravendeel verder in ’t Trefpunt in Dienstencentrum ‘t Weegje.
Adri Poortvliet, bekende organist en dirigent, laat elke eerste vrijdag van de maand een aantal prachtige muziekstukken de revue passeren waar u van kunt genieten. Hij geeft wat achtergrondinformatie over de componist en de muziek en dan is het de prachtige muziek beleven. Elke keer verrast hij u met bijzondere fragmenten.
Bent u geïnteresseerd in (klassieke) muziek en vindt u het leuk om dit met een aantal anderen mee te maken dan bent u van harte welkom.

Toegangsprijs: € 2,-

Overige informatie:

Op 2 februari wordt (op verzoek) begonnen met de “Bolero” van Ravel, gevolgd door “Cantique de Jean Racine” van Gabriël Fauré. Daarna het “Pie Jesu” van John Rutter.

Na de pauze: een eigentijdse bewerking van “Ode an die Freude”, dat is het beroemde koraal uit de 9e Symphonie van Ludwig von Beethoven.

Daarna aandacht voor de “Suite Gotique” van Léon Boëllmann:

Deel 1: “Introduction -Choral” zoals die origineel is gecomponeerd, daarna 2 verschillende populaire bewerkingen hiervan.
Deel 4: “Toccata” zoals die origineel is gecomponeerd, daarna 2 verschillende populaire bewerkingen hiervan.

Aanmelden en informatie: m.groothand@welzijnhoekschewaard.nl, of bel naar 088-7308900. De prijs is inclusief koffie/thee en iets lekkers!

Comments are closed.