VERRASSEN. Dat kunnen de Hoeksche Waardse Kunstenaars! Met hun kunstzinnige opvattingen en kunstwerken tijdens de exposities in de galerie. En op zaterdag 11 november 2017 deden zij dat door 60 koorleden van het Pop-up Koor Oud-Beijerland te vragen met een Flashmob o/d Molendijk het publiek te trakteren met heerlijke meezingers!

Het bleek een daverend succes!!
Op straat was het eerst erg levendig, ook in de omliggende winkels. Stipt om 14.00 uur begonnen er een paar leden (die zich bevonden onder het winkelend publiek) te zingen en direct kwamen de anderen uit alle hoeken en gaten aanlopen totdat er ca. 60 leden op straat stonden te zingen. De dirigente is een jonge vrouw die de club enorm opzweepte. Het klonk als een klok, begeleid door een pianist op een elektronische piano. Na een klein half uurtje gingen allen naar binnen, 2 rijen op de trap en 2 rijen daarboven op de vide.
De pianist ging achter onze piano zitten en weer gingen ze van start. Geweldig, kippenvel, wat een volume en enthousiasme.
Rond 15.00 uur werden er schalen met kibbeling gebracht door viswinkel Kant en doosjes met bittergarnituur van onze overbuur Bram Ladage.
Met een drankje voor iedereen, ook de gasten, geserveerd door 4 vrijwillig(st)ers, Het liep als een trein. Het was werkelijk TOP!!
Weer hebben de bezoekers op een verrassende manier kunnen kennismaking met kunstwerken van de Hoeksche Waardse Kunstenaars. En hebben we er een culturele samenwerkingpartner bij: De leden van het Pop-up Koor Oud-Beijerland!

Comments are closed.