Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: “ Openwaardhof” bij de dokterspost, Zoomwijckplein 11, 3262 DA Oud-Beijerland
Begindatum: 1 maart 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum: 1 maart 2023
Eindtijd:

Op woensdag 1 maart zal de werkgroep “Op reis naar….” van Welzijn Hoeksche Waard weer gaan starten. Deze keer gaat de reis naar Noord-West Amerika.

Het zal plaatsvinden in het Wijckplein van de Open Waard in Oud-Beijerland, hoofdingang “ Openwaardhof” bij de dokterspost, Zoomwijckplein 11, 3262 DA Oud-Beijerland.

Ze starten om 19.30 uur maar de zaal is om 19.00 uur open.

Toegang is € 2,50.

De avond wordt verzorgd worden door Henk Kischemoller.

“Een rondje door bekend en minder bekend Noord-West Amerika.

Ze beginnen in Seattle met de glaskunst van Chihuly en zoals het elke toerist betaamt, de lokale boerenmarkt. Dan oostwaarts langs wat ooit de grootste watervallen ter wereld waren naar het Nationale Park Glacier, rijden over de prachtige Going-to-the-sun-road, een heerlijke High Tea, en vervolgens richting zuid naar Yellowstone.

Dit park, met zijn vulkanische ondergrond, is maar liefst 6x zo groot als de provincie Utrecht !Overal borrelt, sist, dampt, spuit, nevelt en stinkt het, druk en toch stil, geysers en bisons, te veel om op te noemen. Vandaar langs heerlijk rustige binnenwegen, verlaten Gosthtowns, door afwisselende landschappen naar het westen.

Ze bezoeken een maanlandschap, gekleurde heuvels, waar ooit de dino’s leefden, en het prachtige Crater Lake.Langs de Pacific kust met de enorme Redwoods en een mooi zeeaquarium naar het uitgangspunt.”

U kunt zich aanmelden tot 28 februari bij marianne.groothand@welzijnhw.nl of bellen met Welzijn HW: 088-7308900.

Toegangsprijs: € 2,50

Overige informatie:

Comments are closed.