Woensdagmiddag 5 oktober openen wethouder Harry van Waveren en kinderburgemeester Chris Buitendijk op ludieke wijze de Kinderboekenweek 2022 in de Bibliotheek Oud-Beijerland in het Oude Raadhuis. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar “Gi-Ga-Groen” wat feestelijk gevierd wordt.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/opening-kinderboekenweek.html
Begindatum: 5 oktober 2022
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Doe mee met allerlei leuke activiteiten zoals een wedstrijdje tegelwippen, een workshop van theaterhuis Willemstad, een Gi-Ga-Groene speurtocht op de markt, een workshop vliegers maken in het Maaklokaal door de vliegtuigbouw club en een voorleesmarathon op het podium. De deelnemers krijgen er een leuke groene attentie mee die verzorgd wordt door de gemeente Hoeksche Waard.

Kom ook op 5 oktober naar de opening! Het begint om 14:00 en eindigt om 16:00 uur. Toegang is gratis (consumpties uitgezonderd). Leeftijd vanaf 4 jaar. Aanmelden kan bij de balie van de Bibliotheek in Oud-Beijerland of buiten bij het marktkraampje van de Bibliotheek op de dag zelf.

Spannende speurtocht op 12 oktober

Kom samen met boswachter Vere en frisse neus halen tijdens een spannende speurtocht op 12 oktober in het Gi-Ga-Groene Oudeland in Strijen (tegen een kleine vergoeding, aanmelden verplicht via deze link). De Kinderboekenweek wordt op zaterdagmiddag 15 oktober muzikaal afgesloten met een optreden van het Jeugdorkest in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland.

De opening van de kinderboekenweek wordt georganiseerd door de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met de afdeling Groenvoorziening Gemeente Hoeksche Waard en de markt.

Comments are closed.