Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Begindatum: 24 januari 2024
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 11:15

Wie houdt er nou niet van een leuke verrassing? Het vosje August uit het Prentenboek van het jaar “Help! Een verrassing!” in ieder geval niet. Wie wel van een verrassing houdt moet maar op woensdag 24 januari naar de bibliotheek in Oud-Beijerland komen. Daar staat een gezonde brunch klaar en wordt er voorgelezen. Kom je ook? We maken er een leuk verrassingsfeestje van. De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari 2024.

Toegangsprijs: €1,70 (plusabonnement), €2,10 (basisabonnement), €2,45 (niet-leden)

Overige informatie:

Op woensdagochtend 24 januari staat er om 10:00 uur een leuke verrassing klaar voor de fans van August en Suus. We verklappen alvast iets om het niet te spannend te maken, er wordt voorgelezen, om vervolgens lekker te smullen van een heerlijke brunch die samen met hulp van JOGG gemaakt is. “Samen maken we gezond gewoon”. Dan is er nog een verrassing namelijk een poppenkast voorstelling van Marienepien. Deze activiteit is geschikt voor kinderen tot 5 jaar.

Vier de Nationale Voorleesdagen met het Prentenboek van het Jaar 2024 “Help! Een verrassing!” van Miriam Bos (Uitgeverij Lemniscaat). Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig! Kinderen die een per dag een kwartier lezen of voorgelezen worden leren maar liefst 1.000 nieuwe woorden per jaar. Alle kinderen uit de Hoeksche Waard tussen de 0-6 jaar die nog geen lid zijn kunnen gratis lid worden en krijgen bovendien tijdens de Nationale Voorleesdagen het gratis vingerpopje van vosje August cadeau bij hun lokale bibliotheekvestiging.

Graag vooraf aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/opening-nationale-voorleesdag-2024.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.