Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Begindatum: 25 januari 2023
Aanvangstijd: 09:00
Einddatum:
Eindtijd: 10:00

Niet alleen Maximiliaan Modderman geeft een feestje, maar ook de Bibliotheek Hoeksche Waard! Ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen staat er een lekker voorleesontbijt klaar en komt burgemeester Aptroot voorlezen uit het prentenboek van het jaar 2023 ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’. Kom je ook? We maken er een leuk feestje van!

Toegangsprijs: €1,70 (plusabonnement), €2,10 (basisabonnement), €2,45 (niet-leden)

Overige informatie:

Op woensdagochtend 25 januari staat er om 9:00 uur een lekker ontbijtje uit De Waterstal klaar voor de fans van Maximiliaan Modderman. De burgemeester komt voorlezen uit dit grappige Prentenboek van het jaar 2023. Samen gaan we nog lekker even verder met kliederen. Pas op dat je kleren niet vies worden!

De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van woensdag 25 januari tot en met zaterdag 4 februari 2023. Vier de Nationale Voorleesdagen met het Prentenboek van het jaar 2023 ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ (Uitgeverij Lannoo) van Joukje Akveld en met illustraties van Jan Jutte.

Gratis lid

Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig! Kinderen die eens per dag een kwartier lezen of voorgelezen worden, leren maar liefst 1.000 nieuwe woorden per jaar. Kinderen tussen de 2 en 6 jaar die nog geen lid zijn van de bibliotheek kunnen gratis lid worden en krijgen tijdens de Nationale Voorleesdagen het gratis vingerpopje van Maximiliaan Modderman cadeau.

Aanmelden

Deze activiteit is voor kinderen tot 5 jaar. Je moet je je vooraf aanmelden. Let op: Je moet voor zowel je kind als voor jezelf een kaartje kopen.

Geef eventuele allergieën of intoleranties vooraf door via: activiteiten@debhw.nl.

Aanmelden via
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/opening-nationale-voorleesdagen-met-voorleesontbijt.html

Comments are closed.