Zoveel boeken om uit te kiezen, wat zou het handig zijn als een robotje zou kunnen meehelpen. Met LEGO® Essential kunnen kinderen een boekzoeker maken en programmeren met de programmeertaal Scratch. Nieuwsgierig geworden? Boek dan gauw deze leuke speelleermiddag in het Hoeksch MaakLokaal op 15 november.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €3,50 (plusabonnement), €4,25 (basisabonnement), €5,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Programmeer-je-eigen-boekzoeker-robot.html
Begindatum: 15 november 2023
Aanvangstijd: 14:15
Einddatum:
Eindtijd: 15:30

Wat de toekomst brengt weet niemand maar dat er robots ingezet zullen gaan worden dat staat inmiddels wel vast. Om alvast vaardig te worden in de omgang met robots wordt deze leuke workshop georganiseerd. Met de leskist van LEGO® Education SPIKE™ Essential wordt een boekkiezer gebouwd en door de kinderen zelf geprogrammeerd. Deze mooie robotsets zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds, VSB fonds en stichting Pica.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Meld je aan via de onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Programmeer-je-eigen-boekzoeker-robot.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.