Altijd al een instrument willen leren bespelen? Of heb je vroeger een instrument bespeeld en ‘kriebelt’ het weer? Op zaterdag 10 februari van 10.00 tot 16.00 uur organiseert muziekvereniging Na Lang Streven uit Klaaswaal speciaal voor volwassenen (18+) de gratis workshop ‘Ontdek je talent op een instrument’.

Altijd al een instrument willen leren bespelen? Of heb je vroeger een instrument bespeeld en ‘kriebelt’ het weer? Muziekvereniging Na Lang Streven uit Klaaswaal organiseert op zaterdag 10 februari van 10.00 tot 16.00 uur speciaal voor volwassenen (18+) de gratis workshop ‘Ontdek je talent op een instrument’.

Onder leiding van enthousiaste en ervaren vakdocenten leer je stap voor stap de grondbeginselen van het maken van muziek op een instrument naar keuze. Denk hierbij aan een klarinet, trompet, slagwerk, tuba, euphonium, hobo, dwarsfluit, saxofoon, hoorn of trombone.

Binnen één dag iets op een blaas- of slagwerkinstrument spelen? Het kan! We maken er met elkaar een leuke, gezellige en vooral muzikale dag van. Aan het eind van de dag geef je met elkaar én leden van NLS een miniconcert. De dag is inclusief lunch en wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Kijk op http://nlsklaaswaal.nl/Actueel.asp voor het volledige programma en meer informatie. Enthousiast? Meld je dan snel aan en stuur voor 1 februari een mail naar info@nlsklaaswaal.nl of bel 06-17136470..

Comments are closed.