Dirigent Bram Fortuin geeft de baton over aan de nieuwe dirigent Karel van Dee

Na zes succesvolle jaren als dirigent van het Senioren Orkest Hoeksche Waard heeft Bram Fortuin tijdens het familie- en vriendenconcert de baton overgedragen aan de nieuwe dirigent Karel van Dee.
Bram Fortuin heeft gedurende de afgelopen zes jaar vele concerten gedirigeerd bij de zorgcentra in de Hoeksche Waard en de Drechtsteden.
In de afscheidsspeech memoreerde Gerard van Rijk (voorzitter) de bevlogenheid van Bram Fortuin en zijn drang naar perfectionisme, waardoor het kwalitatieve niveau van het orkest gestegen is.
Als afscheidscadeau ontving Bram Fortuin een bronzen beeldje van een dirigent.

Hierna werd de nieuwe dirigent Karel van Dee gepresenteerd.
Karel van Dee is zijn muzikale loopbaan al vroeg begonnen. Op jonge leeftijd kreeg hij les op trompet. Na een opleiding aan het conservatorium in Utrecht gaf hij muziekles en speelde trompet bij diverse verenigingen.
In augustus 1985 werd hij dirigent bij Showkorps Wilhelmina in Sleeuwijk, waarna hij bij vele muziekverenigingen en orkesten op de bok heeft gestaan.
Op dit moment is Karel van Dee dirigent bij diverse orkesten, zoals Phil Good in Dordrecht en nu dus ook bij het Senioren Orkest Hoeksche Waard.

Comments are closed.