Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Begindatum: 4 augustus 2022
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Monopolie, Kolonisten van Catan, PimPatPet, Rummikub, Mens-erger-je-niet, Koehandel. Klassiekers die elke spelfanaat wel kent. Vind jij het leuk om bordspellen te spelen? Kom dan op donderdagmiddag naar de bibliotheek. Er zijn spellen, maar natuurlijk mag je ook je eigen spel meenemen!

Toegangsprijs: € 3,50 (inclusief consumptie)

Overige informatie:

Bordspellen zijn een leuke en gezellige manier om woordenschat en coöperatieve vaardigheden te verbeteren én ze dragen bij aan het ontwikkelen van motoriek en sociale vaardigheden. De bibliotheek heeft als doel om een plek te zijn voor iedereen op het gebied van taal. In de wetenschap is er steeds meer onderzoek naar de positieve effecten van (bord)spellen op de ontwikkeling en het welzijn van spelers.

De Spelletjesmiddag is elke donderdag tijdens de zomervakantie (14-7/21-7/28-7/4-8/11-8/18-8) van 14.00 tot 16.00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis (Oud-Beijerland). Voor jeugd en jongeren van 5 t/m 18 jaar. Kosten €3,50 inclusief een hapje en een drankje. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de button op onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/spelletjesmiddag.04082022.html

Houd ook onze agenda in de gaten voor de andere spelletjesmiddagen:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda.html

Comments are closed.