Het doek dreigt te vallen voor de Concertcommissie Hoeksche Waard nu naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke subsidie wegvalt. En dat terwijl deze organisatie zo hard vecht voor een blijvend aanbod aan veelzijdige klassieke concerten in de Hoeksche Waard!

Het slechte nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar nu er een ingrijpend gat dreigt te ontstaan in de financiële ondersteuning, is het zeer de vraag of de ambitieuze stichting kan blijven voortbestaan.
De concertcommissie heeft een hoge artistieke ambitie als uitgangspunt bij de programmering. Alle concerten worden uitgevoerd door professionele musici die ook acteren op de internationale podia. Daarnaast is ook de educatieve taak om jong publiek te interesseren voor klassieke muziek, een belangrijk streven.
U kunt de Stichting Concertcommissie Hoeksche Waard o.a. steunen door kaarten/een vriendenpas te bestellen voor de concerten die tot aan de zomer sowieso zijn geprogrammeerd, of door sponsor te worden. U leest er alles over op: www.cchw.nl!

Comments are closed.