Plaats: Zuid-Beijerland
Locatie: De Eendrachtshoeve
Begindatum: 6 april 2018
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum: 6 april 2018
Eindtijd: 23:00

Kaartverkoop The Beatles Revival Night – concert op 6 april
The Beatles Revival uit Praag komt weer naar Zuid-Beijerland! Deze band was in 2016 en 2017 ook te gast in Zuid-Beijerland en stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaarsfeest van Queen Elizabeth.

Op vrijdag 6 april geven zij een concert van 21:00 tot 23:00 uur (zaal open vanaf 20:00 uur) tijdens The Beatles Revival Night in de Eendrachtshoeve, georganiseerd door Stichting Cultuurpower. Een avond die geheel in het teken staat van muziek van the Beatles.

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen staanders voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte “stage look” is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Kaarten kosten 17.50 euro per stuk en zijn vanaf nu online te koop via www.cultuurpower.nl of bij één van de verkooppunten:
Dermalise beautysalon & shop, Oostdijk 52 te Oud-Beijerland (woe-zat) en
De Eendrachtshoeve, Tuinweg 3 te Zuid-Beijerland.

Meer informatie:
Www.facebook.com/cultuurpower
www.cultuurpower.nl

Toegangsprijs: € 17,50

Overige informatie:

Comments are closed.