Plaats: Hoeksche Waard
Locatie: Hoeksche Waard
Begindatum: 18 mei 2023
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum: 18 mei 2023
Eindtijd: 16:00

Een gezellig en leerzaam uitje voor het hele gezin. Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei gaan de staldeuren, akkers, boerenerven, het museum en Hoeksche Waardse molens open. Tussen 10 uur en 16 uur kan jong en oud, Tour langs de Boer komen beleven!

De opzet is veranderd. Tourkaarten zijn online te bestellen in onze webshop. Met deze kaart kan elk kind leuke, leerzame activiteiten doen! Met één tourkaart per kind neem je deel aan de 8 speciale kinderactiviteiten die op elke boerderij, molens en het museum worden georganiseerd. De speciale Tourkaart activiteiten zijn o.a. boter schudden, poldersport parcours, educatieve speurtocht door notenlaan en boomgaard met sprookjesfiguren, bijenspel, molentjes knutselen van een bouwplaat en zelf pannenkoekenmeel malen. Planten ontdekken, 10 goed? Dan win je een zakje Hoeksche Chips.

Gezellig koffie met wat lekkers op de verschillende terrassen, een lunch of heerlijk ijsje, alles is mogelijk. Kom zoveel mogelijk met de fiets. Bekijk onze website voor meer informatie.

Maar dit is nog niet alles, de nieuwe opzet betekent ook dat er nog extra locaties zijn met nog meer leuke activiteiten Boek een rondleiding op de Mariënhof of Hoeksche Chips, help met melken of reserveer een fietstocht rond de Binnenmaas met een gids, speel een potje Boerengolf. Let op, zowel op Hemelvaartsdag als andere dagen beschikbaar.

Toegangsprijs: € 5,-

Overige informatie:

De opzet van deze editie is anders!

Kijk voor de kaartverkoop op:
www.tourlangsdeboer-hw.nl

Comments are closed.