Op 3 maart om 16.00 uur opent Galerie Kunstkijk weer haar deuren aan de Molendijk in Oud-Beijerland ter gelegenheid van een nieuwe expositie.

De volgende leden van de Stichting Hoeksche Waardse Kunstenaars diverse kunstwerken: Marianne Blok; Els van den Boogaard; John Dalessi; Riana Eckhardt; Jos Gielen; Marlene Nobel; Kees Plomp; Cas Schook; Otto Stroober; Annemieke Vonk; Marijke van der Wiel en Ineke Zwartbol. Gastexposanten: Meta Hodde; Magda van Dijk en Arie Dubbeldam.

Inloop/voorbezichtiging vanaf 15.30 uur. U bent van harte welkom. De kunstwerken tijdens deze voorjaarsexpositie zullen tot en met 28 april 2018 te bezichtigen zijn. Vrij entree. Dit keer vergezeld van een muzikaal optreden van Duo La Forla. Hierbij stellen wij het Duo graag even nader aan u voor: Duo La Forla, bestaande uit accordeoniste Sofie de Klerk en trombonist Mattia Petrogalli, brengt tussen 16.00-17.00 uur een geheel eigen muziekstijl ten gehore tijdens de opening. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Eléonore de Vet exposeert deze maanden als HW Kunstenaar gelijktijdig op loopafstand van de HWK galerie Kunstkijk een van haar schilderijen in de VVV-winkel in Oud-Beijerland aan de Waterstal 3. Daar zijn van de HW Kunstenaars verder kleine kunstartikelen te koop.
Overige informatie, ook over de diverse kunstdisciplines van de exposanten is te lezen op: www.hoekschewaardsekunstenaars.nl

De Stichting Open Atelier HW is in 1986 opgericht om Hoeksche Waardse kunstenaars die vrij werk maken te ondersteunen en faciliteren. De Stichting heeft als doel leden een podium te bieden waardoor zij een groter publiek kunnen bereiken en hun werk kunnen promoten via o.a. HWK Galerie Kunstkijk in Oud-Beijerland en de Open Atelierdagen het laatste weekend in mei. (dit jaar: 26 en 27 mei).

Comments are closed.