Heerlijk lezen in de vakantie. Wie wil dat niet? Hoe fijn is het dan om stapels boeken mee te nemen in de e-reader. Het zeulen met zware boekenkoffers is voorgoed voorbij. De workshop ‘Lezen met je e-reader’ toont alle ins en outs.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Strijen
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop–lezen-e-reader.21062023.html
Begindatum: 21 juni 2023
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Een e-reader is zeer geschikt voor bijvoorbeeld het lezen van boeken en andere lange teksten. Ook zijn ze handig voor op vakantie en onderweg. Geen tassen met boeken mee maar alle boeken die je graag wil lezen in een klein apparaat. Maar hoe krijg je nu de boeken die je aanschaft op je e-reader? Deze workshop geeft daar uitleg over. We gaan met het programma Adobe Digital Editions de boeken op de e-reader zetten.

Voor een Kindle of een e-reader van Sony is deze workshop niet geschikt.

Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen van SeniorWeb.

De workshop is op woensdagmiddag 21 juni in Bibliotheek Strijen van 14 uur tot 16 uur en op vrijdagochtend 23 juni van 10 uur tot 12 uur in Bibliotheek Mijnsheerenland. Meer informatie en aanmelden via onderstaande website. Deelname is gratis.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop–lezen-e-reader.21062023.html

Comments are closed.