Lekker fris het nieuwe jaar in. Kerstspullen wegbergen en alle overblijfselen van het oude jaar opruimen. En misschien had je nu als goed voornemen om eens een keer echt thuis goed op te ruimen. In dat geval is de webinar ‘Opruimen na de feestdagen’ echt iets voor jou.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Online
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop-opruimen-na-de-feestdagen.html
Begindatum: 11 januari 2022
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 20:30

Op dinsdag 11 januari om 19.30h geven opruimcoaches Maria Remmers van ‘Gelukkig Opgeruimd’ en Diana Monteny van ‘De Bezem door je leven’ een interactieve workshop over opruimen na de feestdagen. Zo ga je lekker fris en opgeruimd het nieuw jaar in. De workshop is online: je kunt gewoon meedoen thuis vanaf de bank. Gemakkelijker kan niet.

Diana Monteny is van jongs af aan altijd bezig geweest met opruimen en het aanbrengen van orde en structuur. Ze heeft gemerkt dat dat niet voor iedereen even makkelijk en vanzelfsprekend is en daarom wil ze graag mensen helpen om meer structuur en overzicht te krijgen. Maria Remmers weet uit eigen ervaring dat een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd en meer energie voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Daarom helpt ze graag anderen om dat doel te bereiken: een prettig, opgeruimd huis waarin jij het leven leeft zoals dat bij jou past.

In deze online workshop van de Bibliotheek Hoeksche Waard krijg je vele praktische tips over opruimen na de feestdagen en orde en overzicht aanbrengen in je huis. En daarnaast is er natuurlijk genoeg gelegenheid om vragen te stellen.

Meer informatie en aanmelden via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop-opruimen-na-de-feestdagen.html

Comments are closed.