In de Hoeksche Waard zijn duizenden hobby-schrijvers. Iedereen die van schrijven houdt wordt uitgedaagd om op dinsdagavond 12 december van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum zijn of haar schrijfskills te verbeteren. Het thema is: schrijf een spannend kerstverhaal.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €5,50 (plusabonnement), €6,50 (basisabonnement) en €7,50 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop–schrijf-een-spannend-kerstverhaal.html
Begindatum: 12 december 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:30

In deze workshop laat thrillerschrijfster Marjolein van der Gaag je kennis maken met verschillende schrijftechnieken om spanning te creëren. Marjolein schreef diverse thrillers en is opgegroeid in de Hoeksche Waard. In 2022 won zij de Zilveren Strop met haar verhaal ‘Onder de waterspiegel’ en begin volgend jaar verschijnt haar nieuwe boek ‘Verlaat de gevangenis zonder betalen’ bij De Crime Compagnie.

Schrijf jij graag? Dan is deze avond iets voor jou! Neem je pen en papier mee en grijp deze kans. De workshop is op dinsdag 12 december 2023 in de bibliotheek in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland van 19.30 uur tot 21.30 uur. Graag vooraf aanmelden via onderstaande website of mondeling bij de balie van de bibliotheek.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop–schrijf-een-spannend-kerstverhaal.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.