Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Galerie Kunstkijk Molendijk 8 te Oud-Beijerland
Begindatum: 9 juni 2018
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum: 31 augustus 2018
Eindtijd: 17:00

Van 9 juni t/m vrijdag 31 augustus 2018 exposeren in Galerie Kunstkijk aan de Molendijk 8 in Oud-Beijerland de volgende Hoeksche Waardse Kunstenaars en gastexposanten:
Marianne Blok; Lida Blokland; Eeke Bodegom; Ria Dijke; Riana Eckhardt; Ton Erwich; Marlene Nobel; Jan van Noort; Cas Schook; Theo Verhoeff; Eléonore de Vet; Annemieke Vonk; Marijke van der Wiel; Ineke Zwartbol en gastexposantenechtpaar Jaap en Hetty Vrijland.
Annemieke Vonk toont als Hoeksche Waardse Kunstenaar gelijktijdig een van haar recente schilderijen in de VVV winkel aan de Waterstal 3 in Oud-Beijerland. Daar zijn ook doorlopend van de HW Kunstenaars diverse kunstartikelen te koop.

Toegangsprijs: € 0

Overige informatie:

Over de Hoeksche Waardse Kunstenaars
De Stichting Open Atelier HW is in 2002 opgericht om Hoeksche Waardse kunstenaars die vrij werk maken te ondersteunen en faciliteren. De Stichting heeft als doel leden een podium te bieden waardoor zij een groter publiek kunnen bereiken en hun werk kunnen promoten.
Wij willen aanspreekpunt zijn en bemiddelaar voor opdrachtgevers als bedrijven en gemeenten.
De aangesloten leden maken autonome beeldende kunst of vormgeving, ieder met zijn eigen fascinatie, verbeeldingskracht, expertise, artistieke expressie en ‘handtekening’.
Om lid te kunnen worden van de Stichting wordt van aspirant leden verwacht dat zij vrij werk maken waarin de signatuur van de maker herkend kan worden door persoonlijke expressie.
Het lidmaatschap van de HWK loopt per kalenderjaar. Van leden wordt verwacht dat zij zich inspannen en een bijdrage leveren om de activiteiten van de Stichting te realiseren.

Afbeelding: “Aan het strand” van HW Kunstenaar Jan van Noort, 70×180 cm, gemengde techniek op doek. Zie voor meer informatie: www.hoekschewaardsekunstenaars.nl.

Comments are closed.