Zangeres Martine van Wensveen en verhalenverteller Miranda van Dijk nemen op 24 juni de toeschouwer mee in hun wereld vol poëzie en mooie liedjes tijdens hun voorstelling De Kracht van Kwetsbaarheid

In de voorstelling delen zij gedichten en inzichten met het publiek aangevuld met persoonlijke anekdotes en verhalen. Een voorstelling over hun zwerftochten door de weelderige tuin van het leven, hun gevoeligheid en de kracht van kwetsbaarheid. Over liefde, kiezen voor jezelf, troost vinden en het volgen van je hart. Hoe verwarrend dat allemaal kan zijn en tegelijkertijd zo ontzettend mooi. Martine en Miranda openen hun eigen tuin voor jou op 24 juni 2018 om 14:30 uur in het NPB Kerkje aan de Beneden Molendijk 35 in Oud-Beijerland. Kaarten twv € 15,00 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.puuranders.nl of op 24 juni aan de kassa voor € 17,50.

Miranda van Dijk is kunstenares (www.puuranders.nl) en verhalenverteller. Zij lanceerde eind 2017 gedicht- en verhalenbundel Sensitive Survivors. Martine van Wensveen is zangeres (www.martinevanwensveen.nl) en poppenspeler (poppentheater Madelief). Zij bracht in 2011 het album Vleugels en in 2016 het album Vlindervlucht uit.

Comments are closed.