Gastredacteur: Michon Sprengers

Vandaag was ik aanwezig bij het heerlijk ontspannen tuinkamerconcert van Door Visser & Band, in de tuin van Door Visser in Numansdorp. Een hapje, een drankje, zeker 45 man bezoek en een ontspannen band ... fantastische ingrediënten voor een zwoele zomermiddag concert!

"We wilden heel graag onze nieuwe eigen nummers delen met publiek. Hoe beter dan dat te doen met een huiskamerconcert. Maar het weer was zo fantastisch, dat we er een tuinkamerconcert van hebben gemaakt. En dat kan hier ook gewoon!" vertelde Eefje Mesker, zangeres en light-percussionist bij de band.
En dat klopte ook! Persische tapijtjes op het grind, een staande schemerlamp, een ontspannen opstelling van de muzikanten ... meer kon het publiek niet vragen! "Eigen nummers en covers komen heel mooi samen." vertelde Eefje. En zo voelde het ook: verrassend vertrouwd!
"En voor wie dit optreden heeft gemist, is er binnenkort een herkansing! Op zaterdagavond 23 juni spelen we in de tuin van Post-21 inOud-Beijerland," aldus Eefje. Voor meer informatie daarover...kijk op de website van www.bijbeijersbinnen.nl!

Comments are closed.