Plaats: Kies plaats
Locatie: Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Begindatum: 7 december 2022
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 20:00

Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Op woensdag 7 december is het in vestiging ‘s-Gravendeel een boekenmarkt. De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up- to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

Toegangsprijs: € 0,50 per boek / € 5,00 per tas boeken

Overige informatie:

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen. Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

De boeken worden per tas verkocht – neem je eigen tas mee – ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 5,00 voor een tas vol afgeschreven boeken. De afgeschreven boeken zijn ook per stuk te koop voor € 0,50 per stuk.

In de bibliotheek s’Gravendeel kan men op woensdag 7 december tussen de afgeschreven boeken snuffelen. De verkoop vindt plaats tussen 10.00 – 20.00 uur.

Comments are closed.