Plaats: Kies plaats
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Begindatum: 10 december 2022
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 12:30

Ze is topauteur en de meest gelezen schrijfster van Nederland. Ze heeft meer dan 100 titels op haar naam. En ze woont in de Hoeksche Waard. Wie? Natuurlijk! Gerda van Wageningen. Begroet en ontmoet haar op zaterdag 10 december tussen 10.30 uur en 12.30 uur in de bibliotheek in Oud-Beijerland in het Oude Raadhuis.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Veel van haar verhalen spelen zich af in de Hoeksche Waard, waar ze al ruim vijftig jaar woont. En de lezers smullen letter voor letter van al haar boeken. In Nederlandse bibliotheken is Gerda van Wageningen een van de meest gelezen auteurs.

Haar geheim is misschien dat ze zo laagdrempelig schrijft. Ze gebruikt geen moeilijke constructies, onbegrijpelijke woorden of mega lange zinnen. Ieder boek is meeslepend, herkenbaar, ontroerend en leesbaar.

Haar voorliefde voor geschiedenis en psychologie komt in deze heerlijke boeken duidelijk tot uiting. Gerda van Wageningen verdiept zich altijd grondig in de onderwerpen van haar boeken. Ze schrijft nog altijd met veel plezier en precies dat plezier straalt af op de lezers.

Op zaterdag 10 december is ze van 10.30 tot 12.30 te gast in het Oude Raadhuis. Iedereen is welkom om langs te komen voor een meet&greet met deze topschrijfster. Wie een boek van haar hand meebrengt kan het laten signeren. Gewoon een praatje maken, vragen stellen of aanschuiven met een kopje koffie en iets lekkers kan ook.

Aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/meet—greet-gerda-van-wageningen.html

Comments are closed.