Plaats: ‘s-Gravendeel
Locatie: Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Begindatum: 29 mei 2023
Aanvangstijd: 07:15
Einddatum: 9 juni 2023
Eindtijd: 20:00

Elke week worden nieuwe boeken besteld en oude boeken opgeruimd. Zo houdt de bibliotheek de collectie actueel en aantrekkelijk. Daarom gaan afgeschreven boeken van vrijdag 26 mei tot en met vrijdag 9 juni in Bibliotheek ‘s-Gravendeel in de verkoop. Prop een tas vol en sla je slag.

Toegangsprijs: gratis

Overige informatie:

De boeken worden per tas verkocht – neem een eigen tas mee – ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 5,00 voor een tas vol afgeschreven boeken. De afgeschreven boeken zijn ook per stuk te koop voor € 0,50 per stuk.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft 11 locaties. Elk met een courante aantrekkelijke collectie. Er zijn rondreizende boeken, die regelmatig in verschillende locaties staan. Daarnaast kan ieder lid boeken reserveren uit alle locaties, ook uit bibliotheken elders in het land. Via de online bibliotheek zijn e-books en luisterboeken te downloaden.

In de bibliotheek Hoeksche Waard vestiging ‘s-Gravendeel kan men van vrijdag 26 mei t/m vrijdag 9 juni tijdens de openingsuren van de bibliotheek tussen de afgeschreven boeken snuffelen en een goede slag slaan.

Openingstijden Bibliotheek ‘s-Gravendeel

maandag/dinsdag: 07:15 – 20:00 uur
woensdag t/m vrijdag:07:15 – 20:00 uur
zaterdag: 07:15 – 17:00 uur

Comments are closed.