Een prentenboek komt tot leven met gebaren, liedjes om mee te zingen, en muziek om op te dansen en naar te luisteren. Dit keer wordt er voorgelezen met ondersteunende gebaren uit het boek Pip en Posy en de grote ballon, daarnaast dansen en bewegen we mee met dit leuke boek.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €1,80 (plusabonnement), €2,20 (basisabonnement), €2,60 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart–beleef-een-boek-.html
Begindatum: 19 april 2024
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 11:15

Kom samen met je baby, dreumes en peuter het boek ‘Pip en Posy en de grote ballon’ beleven! Het boek wordt voorgelezen met ondersteunende gebaren (Nederlands met Gebaren – NmG). Tussendoor zingen we liedjes en dansen we. Hierdoor wordt verhaal nog duidelijker voor de allerkleinsten, kunnen zij de aandacht beter vasthouden bij het verhaal en kunnen we samen het verhaal intenser beleven! Leuk en leerzaam, voor kinderen vanaf 6 maanden.

Deze gezellige ochtend wordt gegeven door Nathalie Tempelman (Muzimini, en logopedist) en Wendy Oostveen (gebarenspecialist bij Gebarenstem Hoeksche Waard, en logopedist). Na afloop is het mogelijk om vragen te stellen aan de logopedisten over de spraak-taalontwikkeling, het inzetten van babygebaren/kindergebaren of het gebruik van muziek voor de ontwikkeling van je kind. Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders.

Aanmelden
Aanmelden via onderstaande website.

Let op: koop voor zowel het kindje als de begeleider een kaartje.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart–beleef-een-boek-.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.