Identiteitsfraude, phishing, oplichters op social media. Hoe herken je het en wat kan je er tegen doen? Daarover gaat de lezing die in Nieuw-Beijerland en Oud-Beijerland plaatsvindt op 17 april. Dit is een samenwerking met de Rabobank en Seniorweb met de Bibliotheek Hoeksche Waard.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Nieuw-Beijerland en Oud-Beijerland
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/fraude-en-veiligheid-op-internet-.html
Begindatum: 17 april 2024
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd:

Herkenning en bescherming. Dat zijn de belangrijkste wapens tegen fraude op internet. Iedereen die op de hoogte is van de nieuwste trucs van oplichters heeft een stapje voor. En wat te doen als iemand toch in de val is getrapt? Bank bellen, aangifte doen, gegevens bewaren. Wie op een link heeft geklikt en per ongeluk rekeninggegevens heeft ingevuld op een criminele website, kan het beste meteen contact opnemen met de bank.

Medewerkers van de bibliotheek Hoeksche Waard en de RaboBank Hoeksche Waard zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen van Seniorweb.

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk via onderstaande website of mondeling aan de balie in de bibliotheek. Deelname is gratis. De lezing wordt gegegeven op twee locaties: op woensdag 17 april in Nieuw-Beijerland van 10 tot 12 uur in Dorpshuis De Swaensvoet (Marktveld 9 te Nieuw-Beijerland) en in Oud-Beijerland op 17 april van 14 tot 16 uur bij Boezem&Co (Boezemsingel 7 in Oud-Beijerland).

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/fraude-en-veiligheid-op-internet-.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl

Comments are closed.