Kerst staat weer voor de deur! Daarom deze leuke workshop Muziek met Suze met het thema kerst. Suze gaat met de kinderen een verhaal beleven met muziek erbij, op muziek instrumentjes spelen en bewegen.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €1,70 (plusabonnement), €2,10 (basisabonnement), €2,45 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Oude Raadhuis)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart–muziek-met-suze.html
Begindatum: 14 december 2022
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 11:00

Peuters zijn over het algemeen dol op liedjes luisteren en zingen en dansen. Naast het kalmeringseffect en het plezier, is bezig zijn met muziek ook nog eens leerzaam. Het stimuleert de taal- en klankontwikkeling, waardoor kinderen automatisch bezig zijn met het leren praten.

Suze werkt vier dagen in de week als leerkracht in de onderbouw van het basisonderwijs. Dit werk doet ze inmiddels 34 jaar. Sinds 2016 geeft ze muziekworkshops aan peuters en kleuters. Muziek is haar grote passie en muziek maken met jonge kinderen is altijd weer een feest!

Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op woensdag 14 december in de bibliotheek in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland van 10.30 tot 11.00 uur. Meld je aan via onderstaande button. Let op: Je moet voor zowel je kind als voor jezelf een kaartje kopen. 

Aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart–muziek-met-suze.html

Comments are closed.