Een kerstkoekje van eigen deeg met een zelfgemaakt vormpje, hoe leuk is dat? In deze workshop leren kinderen met behulp van de 3D-printer vormpjes voor kerstkoekjes te maken. Dit alles onder genot van een zelfgemaakt versgebakken koekje uit de Waterstal, de lunchroom van de Bibliotheek Oud-Beijerland.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €4,20 (plusabonnement), €5,10 (basisabonnement), €6,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/maak-je-eigen-kerstkoekjesvormpje-met-de-3d-printer.html
Begindatum: 14 december 2022
Aanvangstijd: 14:30
Einddatum:
Eindtijd: 15:30

Samen kerstkoekjes bakken met kerstmis wordt extra leuk als een eigen vormpje gebruikt kan worden. Hoe dat moet leren kinderen in het Hoeksch MaakLokaal in de Bibliotheek van Oud-Beijerland Centrum op woensdagmiddag 14 december om 14:30 en zaterdagochtend 17 december om 11:00 uur.

Kinderen maken met TinkerCad eigen koekjesvormpje dat uitgeprint wordt met de 3D printer*. TinkerCad is een eenvoudig 3D-tekenprogramma. En om helemaal in de sfeer te komen maken kinderen een eigen koekje dat door de Waterstal wordt gebakken. Deze activiteit is leuk voor kinderen vanaf 6 jaar.

*gezien de printtijd kan het zijn dat je het vormpje een paar dagen later kunt ophalen. Iedereen kan wel een eigen koekje bakken en opeten.

Aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/maak-je-eigen-kerstkoekjesvormpje-met-de-3d-printer.html

Comments are closed.