Vind je het ook zo lastig om een surprise te maken? Wil je dit jaar goed uit de verf komen met iets wat je zelf gemaakt hebt? Kom dan naar het Hoeksch MaakLokaal. Op 12, 18 en 19 november zijn er inloopmomenten waar hulp en praktische tips gegeven worden.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €4,20 (plusabonnement), €5,10 (basisabonnement), €6,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/hulp-bij–sinterklaassurprises-maken.html
Begindatum: 12 november 2022
Aanvangstijd: 11:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Voor sommige mensen kan het maakplezier niet vroeg genoeg beginnen en voor de ander is het een ware nachtmerrie. Voor deze mensen is nu de redding nabij in het Hoeksch MaakLokaal. Er kan gebruik gemaakt worden van de materialen die al in het MaakLokaal aanwezig zijn, zoals verf, gluegun, papier, schoon wegwerpmateriaal etc. Maar ook de 3D-printer voor het printen van kleine objecten, lasersnijder die hout en karton snijdt en de vinylsnijder voor eigengemaakte stickers of logo’s staan ook tot de beschikking van de maker.

Er zijn drie inloopmomenten te weten op zaterdag 12 november: 11:00 tot 16:00 uur, vrijdag 18 november: 14:00 tot 16:00 uur en zaterdag 19 november: 11:00 tot 16:00 uur. Voor het gebruik van materialen wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 4,20 (plusabonnement), € 5,10 (basisabonnement) of € 6,- (niet-leden). Je betaalt dit bedrag per surprise. Deze kun je tijdens de verschillende inloopdagen komen maken. Voor grote objecten die op verzoek uit hout uitgesneden worden of met de 3D-printer worden uitgeprint en grote stickers, wordt de kostprijs in rekening gebracht. Deze kun je ter plekke betalen.

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via de button op onze website of via de balie in de bibliotheek.

Let op! Je hoeft alleen voor het eerste inloopmoment waar je heen wil een kaartje te kopen.

Aanmelden:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/hulp-bij–sinterklaassurprises-maken.html

Comments are closed.