Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Oude Raadhuis)
Begindatum: 16 november 2022
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd:

Vol verwachting klopt ons hart, zou de goede Sint wel komen? Op woensdag 16 november heeft de goedheiligman in zijn drukke agenda tijd gemaakt om de bibliotheek in Oud-Beijerland en de markt te bezoeken. Volgens ingewijden wil hij erg graag in de nieuwe bibliotheek komen voorlezen en verheugt hij zich om de leesgrage kinderen te ontmoeten.

Toegangsprijs: €1,70 (plusabonnement), €2,10 (basisabonnement), €2,45 (niet-leden)

Overige informatie:

Het is feest in de bibliotheek en op de markt in Oud-Beijerland! Sinterklaas komt en dat wordt uitbundig gevierd. Sinterklaas is erg nieuwsgierig hoe zijn voormalig ‘Huis van Sinterklaas’ veranderd is en komt op 16 november om 10:30 uur en 14:15 uur dan ook graag langs om de kinderen voor te lezen. Dan is het feest nog niet voorbij, want de kinderen kunnen nog lekker even knutselen en koekjes versieren in het MaakLokaal. Sinterklaas zal die dag ook de weekmarkt bezoeken voor een fotoshoot en een gezellig praatje. De markt deelt kleurplaten uit en de kinderen krijgen iets lekkers als ze deze weer mooi ingekleurd komen inleveren.

Op woensdag 30 november is er ook een gezellig Sinterklaasfeest in de bibliotheek van Oud-Beijerland. Om 10:30 uur en om 14:30 uur wordt er voorgelezen, koekjes versierd en lekker geknutseld in het MaakLokaal.

Deze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden, echter in de ochtend is het verhaaltje gericht op kleine kinderen tot 4 jaar, terwijl in de middag de wat grotere kinderen aan de beurt zijn. Meld je aan via de button(s) op onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/sinterklaasfeest-in-de-bieb-en-op-de-markt.16112022.html

Comments are closed.