Kom kennismaken met de robotjes van het MaakLokaal: Beebot, Cubetto, Dash, Spike en Drone. Dat een bibliotheek boeken heeft dat weet iedereen, maar dat er nog veel meer te ontdekken valt is nieuw voor veel mensen. Daarom deze leuke kennismaking met robotjes in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis (vrije inloop)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/kom-kennismaken-met-dash–spike-en-beebot.html
Begindatum: 9 november 2022
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Wat de toekomst brengt weet niemand maar dat er robots ingezet zullen gaan worden, dat staat inmiddels wel vast. Om alvast vaardig te worden in de omgang met robots wordt deze leuke kennismakingsworkshop georganiseerd. Kom langs met een vriendje, vader en/of moeder om kennis te maken met Dash, Cubetto, Beebot en stoere Spike. Wie weet kun je ook nog een drone laten opstijgen en landen.

De workshop is op woensdag 9 november. In het kader van de Week van de Mediawijsheid (4 t/m 11 november 2022) is de toegang deze keer gratis. Het is leuk voor kinderen met hun ouders vanaf een jaar of vier. Het is vrije inloop van 14:00 uur tot 16:00 uur.

De aanschaf van de robotjes zijn onder meer mogelijk gemaakt met subsidie van stichting Pica en het VSB fonds. Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Comments are closed.