Blaadjes die vallen van de bomen, paddenstoelen in allerlei vormen en maten, beukennootjes, het thema bij de workshop is deze keer ‘herfst’. Tijdens het voorlezen met gebaren wordt het verhaal tot leven gebracht door het uit te beelden aan jonge kinderen. Wendy Oostveen komt een workshop ‘Voorlezen met gebaren’ geven.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €1,70 (plusabonnement), €2,10 (basisabonnement), €2,45 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop-gebaren-met-je-kind.html
Begindatum: 9 november 2022
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 11:00

Baby’s en jonge kinderen willen vaak al snel met je communiceren. Alleen is hun woordenschat (nog) niet toereikend om hun gevoelens onder woorden te brengen. Hoe fijn is het dan om andere vaardigheden te bezitten om je kind beter te begrijpen? Door het gebruiken van gebarentaal worden baby’s (vanaf een maand of 6) en jonge kinderen ondersteund met hun communicatie. Het oefenen met taal lukt zo op een makkelijke, gezellige en leerzame manier.

Wendy Oostveen is logopedist en gebarenspecialist van Gebarenstem Hoeksche Waard. Tijdens het interactief voorlezen gebruikt Wendy Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG). Kinderen beleven het verhaal namelijk intenser door het gebruik van gebaren”. Dus kom gezellig langs, doe mee en laat je inspireren!

Deze activiteit is geschikt voor kinderen tot en met 4 jaar, en hun verzorger(s). Daarnaast is iedereen welkom die geïnteresseerd is in voorlezen met gebaren. Deze leuke ochtend begint om 10:30 uur en eindigt om 11:00 uur in Bibliotheek ’s-Gravendeel.

Meld je aan via de button op onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop-gebaren-met-je-kind.html

Comments are closed.