Sinds februari van dit jaar is er een nieuw kunst- en cultuurprogramma op Radio Hoeksche Waard: De Culture Club. Het programma heeft een duidelijke link met Dok-C. En volgens de presentatoren kan die samenwerking zelfs nog steviger!

Elke week raadpleegt De Culture Club o.a. de culturele agenda van Dok-C voor het melden van actuele informatie op de radio en staat op de website van Dok-C een link naar de laatste 4 uitzendingen van De Culture Club!

De Culture Club is een laagdrempelig programma en de presentatoren willen heel graag een 'podium' bieden aan cultuur-aanbieders!
Dus heb jij een leuk(e) workshop, concert, evenement, cursus, etc. en vind je het leuk om daarover te komen vertellen op de radio? Neem dan contact op en we nodigen je uit voor een van onze uitzendingen!

Hoe? Stuur een mailtje naar cultureclub@omroephw.nl! In verband met de planning adviseren we je om dat bij voorkeur ruim voor je activiteit te doen. Je bent van harte welkom!
Tot snel bij de Culture Club!

(foto: vergadering De Culture Club. v.l.n.r.: Maartje Lagendijk, Marthijs Klein, Ankie Winkelman, Michon Sprengers, Helma Wagemakers, Carla Beverwijk)

Comments are closed.