Wie heeft er nu niet met LEGO gespeeld als kind? Dat er tegenwoordig ook LEGO robotjes zijn die geprogrammeerd kunnen worden, weet nog niet iedereen. Nieuwsgierig geworden? Boek dan gauw deze leuke speel-leermiddag in het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland op 19 april.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €3,50 (plusabonnement), €4,25 (basisabonnement), €5,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/lego-middag-met-lego-spike0.html
Begindatum: 19 april 2023
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd:

Wat de toekomst brengt weet niemand, maar dat er robots ingezet zullen gaan worden dat staat inmiddels wel vast. Om alvast vaardig te worden in de omgang met robots wordt deze leuke kennismakingsworkshop georganiseerd. Ga zelfstandig in het MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard aan de slag met onze verschillende LEGO-sets en -robots. Bouw, speel en programmeer met LEGO Spike Prime en LEGO Spike Essential. Deze mooie robotsets zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds, VSB fonds en stichting Pica.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Aanmelden

Op woensdag 19 april vanaf 14:00 tot 15:30 uur. Leeftijd: 6+ Voor de jongere kinderen is er ook technisch Duplo om mee te spelen.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/lego-middag-met-lego-spike0.html

Comments are closed.