Plaats: ‘s-Gravendeel
Locatie: Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Begindatum: 16 maart 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum: 16 maart 2023
Eindtijd: 21:00

Hoe ziet het dagelijks leven van een kraai eruit? Kraaien zijn unieke, bijzonder slimme vogels. Als iemand weet hoe intelligent deze vogels zijn en hoe fascinerend hun familieleven is, dan is het Arie Pieters. Op donderdag 16 maart neemt hij ons mee in de wereld van de kraaien. Een avond vol kraaienweetjes en volop spanning.

Toegangsprijs: € 3,00 – €5,00

Overige informatie:

Arie Pieters is fotograaf en journalist en laat prachtige beelden zien van de kraaien, hun liefdes en hun leven. Hij geeft een indringend beeld over wat kraaienouders allemaal meemaken en moeten doorstaan om te zorgen dat hun jongen de eerste maanden van hun leven heelhuids doorkomen. En hoe gaan kraaien om met tegenslagen? Wat zal er gebeuren als blijkt dat de jongen extra zorg nodig hebben, of door aanvallen van natuurlijke vijanden verzwakt zijn geraakt? Is de natuur dan echt ‘keihard’?

Kraaien in de Hoeksche Waard op donderdagavond 16 maart van 19.30 tot 21.00 in de Bibliotheek Hoeksche Waard locatie ’s-Gravendeel (Weegje 1G). Graag vooraf aanmelden via de button op de website van Bibliotheek Hoeksche Waard (zie agenda).

Comments are closed.