Een kaart sturen naar vrienden of familie is allang geen dagelijks gebruik meer. Maar hoe leuk is het om er een te ontvangen? Kunst maken om op te sturen naar een familielid, geliefde of bekende. Dat is snailmail. Kom naar de workshop in de Bibliotheek Hoeksche Waard in Mijnsheerenland op 15 maart.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €3,50 – €5,-
Locatie van de workshop: Bibliotheek Mijnsheerenland
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/snailmail–ouderwetse-post-in-een-creatief-jasje.html
Begindatum: 15 maart 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum: 15 maart 2023
Eindtijd: 21:00

Snailmail betekent letterlijk slakkenpost en staat voor echte, papieren post, voorzien van een brief en kleine cadeautjes. Denk maar aan de penvrienden van vroeger, een mooie brief of kaart via de post, met postzegel en stempel.

Op woensdag 15 maart kan iedereen zelf aan de slag met letters, passie en kunst. Terug van weggeweest: snailmail. Of, in gewoon Nederlands, artistieke kunstpost. Maak een mooie kunstige kaart of brief voor een verre vriend of vriendin. Wie zin heeft om met aandacht en hartstocht een mooie brief of kaart te schrijven, versierd met mooie letters en kleuren, is welkom. Voor materiaal wordt gezorgd.

Op 15 maart 19.30 uur tot 21.00 uur in de bibliotheek te Mijnsheerenland | Van der Straatenplein 2. Aanmelden via de button op de website van Bibliotheek Hoeksche Waard

Comments are closed.