Niet alle monsters zijn eng en niet alle robots zijn saai, laat dat maar gerust aan de kundige handen van kinderen over! Tijdens de monster- en robotmiddagen in het Hoeksch MaakLokaal worden kinderen vanaf 6 jaar enthousiast gemaakt voor techniek en knutselen.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €2,10 – €3,00
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/monster–en-robotwoensdag-.15032023.html
Begindatum: 15 maart 2023
Aanvangstijd: 14:15
Einddatum: 15 maart 2023
Eindtijd: 15:15

Het is monster- en robotwoensdag op 15 en 22 maart in het Hoeksch MaakLokaal. Op 15 maart maken de kinderen kennis met een lijmpistool (wordt heet) en maken van karton hun eigen robot. Ze leren uit welke onderdelen een robot is opgebouwd en mogen hun eigen robot versieren. Op 22 maart ontwerpen ze een echt lichtgevend monster die ze zelf juist mooi of eng versieren en ze maken papieren circuits.

Wees er snel bij en boek deze woensdagen op 15 en 22 maart. Het begint om 14:15 en duurt tot 15:15. Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Aanmelden kan via de button op de website van bibliotheek Hoeksche Waard.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Comments are closed.