Plaats: Nieuw-Beijerland
Locatie: ‘s-Gors in Nieuw-Beijerland
Begindatum: 21 juni 2024
Aanvangstijd: 17:00
Einddatum:
Eindtijd: 23:30

Tijdens het zomerfestival Bram Roza op vrijdag 21 juni zal de bekende schrijver Murat Isik op ’t Gors in Nieuw-Beijerland optreden. Isik kan smakelijk vertellen over zijn zoekende leven en zijn meeslepende boeken. De karakters in zijn boeken gaan net zoals de schrijver, vaak letterlijk en figuurlijk zoekend door het leven. Zijn onlangs verschenen nieuwste boek In de mist van Golden Gate Park verhaalt opnieuw van een zoektocht.

Toegangsprijs: €5,00 / €15,00

Overige informatie:

Het groot thema van In de mist van Golden Gate Park is de queeste naar vrijheid, het vinden van een grote liefde en de onoverkomelijkheid van familiebanden. Isik’s grote doorbraak was in 2017 met de roman Wees onzichtbaar. Deze autobiografische roman gaat over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en is een schitterende ode aan de Bijlmer. De roman werd talloze malen bekroond.

Kaartjes

Om de lezing bij te wonen koop je een toegangskaartje van 15,00 euro voor het Zomerfestival Bram Roza op vrijdag 21 juni. Hiermee kun je ook alle andere optredens die avond op ’t Gors bijwonen, zoals Derek Otten, Gershwin Bonevacia en Sabine Alders. Meer informatie vind je op de site van het Bram Roza Festival: https://www.bramrozafestival.nl/

Locatie: ’t Gors, Spuidijk, bij de veerstoep, Nieuw-Beijerland
Datum: vrijdag 21 juni 17.00 – 24.00 uur
Tickets: 15,00 voor alle optredens, jonger dan 18 jaar 5,00 bestellen via onderstaande website:

Tickets Zomerfestival Bram Roza

Comments are closed.