DE MUSEUM TOUR IS TERUG!
Na het grote succes eind juni is de Museum Tour terug en nog uitgebreider dan de vorige editie. Deze editie wordt georganiseerd door de deelnemende musea in samenwerking met Hoeksche Waard Actief.

Op zaterdag 2 oktober 2021 brengt het Streekbusmuseum u wederom kosteloos tussen 9.00 uur en 17.00 uur met twee bussen langs alle deelnemende musea.

Musea
Ook dit keer doen Museum Hoeksche Waard, Museum Land van Strijen, Landbouwmuseum Tiengemeten en het Rien Poortvliet Museum weer mee. Maar ook Fort Buitensluis in Numansdorp opent deze dag haar deuren, speciaal voor de Museum Tour.
In de musea kunt u onder leiding van een gids een rondleiding krijgen. Wilt u liever zelf het museum ontdekken kan dit natuurlijk ook. Het vervoer betaalt de gemeente. U moet zelf een kaartje kopen voor het museum. Fort Buitensluis rekent geen entree.

Streekbus
Voor de bus betaalt u helemaal niets! Van de streekbuslijn kunt u op kosteloos gebruik maken, zo vaak als u wilt. In de Streekbus gelden dezelfde regels als het regulier openbaar vervoer. Bij een leeftijd van 13 jaar en ouder is het verplicht een mondkapje te dragen.

Wilt u meer informatie?
Wilt u meer informatie over de museumtour? Of wilt u weten wat de opstapplaatsen en bustijden zijn?

Kijk dan op de Facebook pagina van de Museum Tour. U kunt ook een e-mail sturen naar de Cultuurcoach: kim@hoekschewaardactief.nl

Voor informatie over rondleidingen kunt u contact opnemen met het betreffende museum waar u informatie over wilt.

Comments are closed.