Plaats: Heinenoord
Locatie: ’t Hof van Assendelft/Boerderij Oost-Leeuwenstein
Begindatum: 30 maart 2024
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum: 5 april 2024
Eindtijd: 17:00

Museumweek in Museum Hoeksche Waard

Ontdek Museum Hoeksche Waard in de Museumweek!

Van zaterdag 30 maart tot en met vrijdag 5 april vindt de jaarlijkse Museumweek plaats. Deze week is bedoeld om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het aanbod van meer dan 500 musea. Museumkaarthouders kunnen anderen laten genieten van een museum door hun museumkaart in deze week uit te lenen. Ook het Museum Hoeksche Waard doet mee aan de Museumweek. Deel je museumkaart of neem zelf een kijkje in het museum en geniet van de tentoonstellingen ‘Verrassend rood’ en ‘Das pas oud!’

De expositie ‘Verrassend rood’, over meekrap en meer in Boerderij Oost-Leeuwenstein vertelt alles over de teelt van meekrap in de Hoeksche Waard. Ontdek de link tussen meekrap en verrassend rood.

In ’t Hof van Assendelft vind je de archeologietentoonstelling ‘Das pas oud!’ Museum Hoeksche Waard heeft samen met de Stichting Archeologie Hoeksche Waard een collectie bodemvondsten gekozen die nu geëxposeerd worden.

En dan is er in het museum nog van alles te ontdekken over de geschiedenis van het eiland, hoe men vroeger leefde en werkte.

Kijk voor verdere informatie op www.museumhw.nl.

Toegangsprijs: € 0,00

Overige informatie:

Comments are closed.