Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 12 april 2022
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende, die je niet kon vermoeden en die moeilijk onder woorden zijn te brengen. De 87ste Boekenweek, verplaatst van maart naar 9-18 april 2022, is een ode aan deze eerste liefde. De online leeskring van De Bibliotheek Hoeksche Waard sluit op dinsdagavond 12 april aan bij dit onderwerp met Een Schitterend gebrek van schrijver Arthur Japin. Ook in dit boek blijft de eerste liefde van de hoofdpersoon een heel leven nagalmen, maar is dit positief of negatief?

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Een schitterend gebrek (2003) is gebaseerd op het leven van Lucia, de eerste grote liefde van Giacomo Casanova. Je gaat met Lucia mee naar het Italiaanse platteland, waar zij elkaar leerden kennen toen zij nog erg jong waren. Je leest hoe haar gezicht door ziekte blijvend verminkt raakt. Het besluit dat ze dan neemt, beïnvloedt de levens van beide geliefden. Overwint liefde uiteindelijk alles? En wat is dan het schitterende gebrek uit de titel van het boek?

De online leeskring is tijdens corona gestart om ondanks de beperkingen toch met elkaar in gesprek te blijven over mooie boeken en verhalen. Vanuit je huiskamer met elkaar een boek bespreken, is zo goed bevallen dat DeBHW hiermee door blijft gaan. Op dinsdag 12 april van 19.30 tot 21.00 uur kunnen lezers online met elkaar praten over Een schitterend gebrek van Japin. Wie zich aanmeldt via de agenda op de website van de Bibliotheek www.debhw.nl, krijgt vooraf een Zoom-link toegestuurd en kan meepraten in deze leeskring door eenvoudig op de link te klikken.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/online-leeskring-een-schitterend-gebrek.html

Comments are closed.